Din glassreperatør på Jæren!

KNUST GLASS? RING:

928 64 231

Glassfasader

Glassfasader

Vi leverer glassfasader, aluminium dører, foldedører, skyvedører og vinduer.

Glassfasader

Glassfasader skaper et elegant og moderne utseende som kan tilføre en bygning et luksuriøst preg. De er tilgjengelige i et mangfold av stiler og farger, og kan tilpasses for å passe ethvert byggeprosjekt.

Bilde av glassfasade
Bilde av glassmontør i kranheis

Aluminium vinduer

Aluminiumsvinduer har rammer og profiler laget av aluminium. De tilbyr flere fordeler, som inkluderer holdbarhet, lavt vedlikeholdsbehov, lett vekt, slankt design, energieffektivitet, tilpasningsdyktighet, lang levetid, miljøvennlighet, god lydisolering og sikkerhetsfunksjoner.

Aluminium dører

Aluminiumsdører er moderne og holdbare, laget med aluminiumsrammer og forskjellige utfyllinger som glass eller paneler. De er kjent for sin motstandsdyktighet mot korrosjon og værforhold, og har et slankt design som tillater maksimalt lysinnslipp. Med riktig isolasjon kan de også være energieffektive.

Aluminiumsdører krever minimalt med vedlikehold, kan være svært sikre, og tilpasses i ulike farger og design. De er et populært valg for både bolig- og kommersiell bruk.

Skyvedører

Skyvedører er moderne og elegante løsninger som byr på mange fordeler. De slipper inn rikelig med naturlig lys, bidrar til en åpen og luftig atmosfære, og harmonerer godt med moderne interiørdesign.

Disse dørene kan anvendes for å dele opp rom eller for å forbinde innendørs- og utendørsområder. De er energieffektive, tilpasses individuelle behov og tilfører en luksuriøs følelse til ethvert rom eller bygg.

Foldedører

Foldedører, også kjent som bifold-dører, er en allsidig løsning for store åpninger mellom innendørs- og utendørsmiljøer. De tilbyr fleksibilitet, rikelig med naturlig lys, og en følelse av romslighet når de er åpne.

Disse dørene er ideelle for terrasser og uteplasser, kan tilpasses for personvern og energieffektivitet, og tilbyr et moderne og elegant design. Foldedører er et utmerket valg for de som ønsker å skape sømløse overganger mellom innendørs- og utendørsmiljøer.

Raskt på plass, perfekt glass!

Spør oss

Helt uforpliktende.

Contact Form Demo